hits

Å NEI DU!

den gang ei............

Skulle som sagt slå ihjel ett par timer på kafe på Flisa i går.

Tok med meg det trådløse nettverket og I-pad - og tenkte jeg skulle gi dere en blodfersk oppdatering her på bloggen.

 

Men enten så har de på Flisa forstått det - eller så har de overhodet ikke forstått det................?!

 Jeg velger å tro at de har forstått det - og at resten av verden vil komme etter.

For den eneste underholdningen det var mulig å få her, var å smugkikke på sambygdinger - og nyte den gode maten.

Internett signaler derimot, kunne jeg bare se langt etter - litt irriterende med en gang, men etter å ha fått tenkt meg om, var jeg likeglad med hele greia.

Og jeg er sikker på at maten smakte dobbelt så godt uten internett - for dette var virkelig godt - og akkurat passe porsjon.

Her er det nemlig mulig å bestille liten porsjon, noe jeg skulle ønske var ett alternativ på alle spisesteder.

Jeg greier sjelden å spise all maten jeg bestiller meg ute - og jeg synes det er litt flaut og sende halvparten tilbake på kjøkkenet - som om jeg ikke likte det.

Det har nok skjedd det også, men som regel så er det rett og slett for store porsjoner.

Se der, da fikk jeg ut litt gruff på morran også- -er det noen sak?!

Men nå er det bare å få i seg kaffekoppen, og starte opp bilen - i dag blir det nemlig kafeliv i Elverum en times tid - o la la - og jeg lar nettet bli hjemme.

På hjemveien må jeg handle inn litt til helga, og i dag står COCA COLA med store bokstaver på handlelista.

Var skikkelig sugen på Cola i går kveld, og gudskjelov og takk så hadde jeg ikke noe i hus - men i dag er det fredag, i dag er ALT lov (nesten).

Ha en forrykende herlig start på helgen - og unn deg noe godt :-)

11 kommentarer

tepausen.blogg.no

20.11.2015 kl.10:40

Så flott at Flisa har forstått det. En trenger fri fra nettet og enkelte må kanskje rett og slett oppleve at det ikke er kontakt for å koble fra. Hi hi, når jeg har hatt besøk av ungfolket så har de ofte nesen i "nettet" men når jeg har begynt å blogge og bare må sjekke så får jeg beskjed om at sånt er uhøflig, sa hvem? Ha ha. Så flott at det er noen som er så fornuftige at en kan få liten porsjon. De er også muljøvennlige den cafeen du var på. Snakk om :-) God helg.

traust

20.11.2015 kl.10:58

tepausen.blogg.no: Ja, Flisa er ikke akkurat verdens navle - men jammen har vi det godt her. Og internett pauser er bare positivt, må bli flinkere til det. Håper du også får en riktig flott helg - klem :-)

tepausen.blogg.no

20.11.2015 kl.11:06

Tusen takk og ha en god helg <3

Eva

20.11.2015 kl.13:30

Jeg synes det er bra at man ikke alltid skal være så tilgjengelige. Selv om det sikkert er kos å ha noe å fordrive tiden med :)

Maten så god ut den ja. Og mat må man ha...uansett :)

Jeg skal på julebord i kveld. Så da blir det mye mat på meg i alle fall. Og når det er buffét, så blir det jo ekstra mye mat, for da må jeg jo smake på alt :)

Men gleder meg godt.

Cola er en nødvendighet her i huset, enten det er helg eller ei. Jeg elsker Zero, så det er den som alltid er i hus. Når jeg har forening, kjøper jeg også en flaske Pepsi Max, for noen av gjestene foretrekker den. Men den synes ikke jeg særlig om. Grei nok i nøden da ;)

Kos deg i Elverum, og ha en herlig god fredag fortsatt :)

natheless

20.11.2015 kl.14:34

Ja, sånn er det noen steder, uten nett, og det er faktisk koselig det også. Nå er det fredagen og jeg har kjøpt en flaske julebrus, enda det ikke er advent. Men det er fint å nyte litt i helga ja. Ha en vakker kveld :9

birdbay

20.11.2015 kl.18:10

haha, det er vel verdens navle på flisa vel:) Ja det er i grunnen noen ganger en trenger å oppdage at det går å klare seg uten nett også:) Bra med små porsjoner . det ønsker jeg meg ofte også. Nyt fredagen og kos deg med cola`n :)

frufrydefull

20.11.2015 kl.18:40

Cola er et must på handle lista. å en kafe pause uten nett, er jo bare +. litt kvalitetstid med bare seg selv :) Ha en strålende fredag, her er cola glasset fyllt og tømt og fyllt igjen :)

traust

20.11.2015 kl.20:20

frufrydefull: he he he, jeg sitter også å slurper cola- skjønner ikke dette med noe rødt i glasset så lenge du kan drikke cola ;-) Kos deg :-)

traust

20.11.2015 kl.20:21

birdbay: storkoser meg med iskald cola og lakris fra danskebåten- håper du også har en flott fredags kveld :-)

traust

20.11.2015 kl.20:22

natheless: julebrus er stas det også- får satse på det neste helg jeg, da er det vel ratt advent også?! Kos deg masse i kveld :-)

traust

20.11.2015 kl.20:24

Eva: oi, julebord- såååå trivelig, da må du kose deg masse- nesten så jeg misunner deg litt kjenner jeg:-)

Skriv en ny kommentar