hits

IT`S A DIRTY JOB

But somebody got do it...........

Misforstå meg rett, jobben er trivelig som bare det den.

Men når du leker Anna i ødemarken på fritida så blir det smått dirty, når vekkerklokka ringer kl 03.30 på søndag morgen.

 

Som nevnt har jeg begynt i ny jobb.

Gikk på kurs i oktober, og forrige helg hadde jeg min første jobbehelg.

 

Jeg var rimelig spent, og litt smånervøs også - men det er mange år siden sist jeg koste meg så mye på jobb som jeg gjorde da.

Det aller viktigste er jo hyggelige kollegaer, og det fikk jeg  - unge friske, spennende mennesker som tenker på mye rart og som sier mye rart.

Er lenge siden jeg har ledd så godt av kollegaene mine som jeg gjorde av disse sprudlende friske ungdommene.

I tillegg jobber jeg ute i all slags vær og vind  - noe jeg gruet litt for, men vet du hva.......WHAT A FEELING!!!

Vi har deilige varme uniformer, vi har tilgang til varme pauserom og vi er i bevegelse hele tiden så dette var vinn -  vinn situasjon for meg.

Sofagrisen meg, fikk 8-9 timer ute i frisk luft - gratis trening - og lønn for hele greia.

Jeg har en helt unik frihetsfølelse i denne jobben, her er ingen sjefer som henger over deg - i tillegg er dette en jobb der du selv velger når du vil/kan jobbe, og hvor du skal jobbe er også like spennende å få vite hver gang.

Får mail med forespørsel om jeg kan jobbe og da er det helt opp til meg.

Jobbet som sagt forrige helg - denne uka her valgte jeg å ta fri, da det var en del forhånds planlagte møter som jeg måtte gjennomføre.

Men i morgen skal jeg til pers igjen - jobbe ett par dager - fått en dag fri - jobbe ett par dager - fått en dag fri og jobbe tre dager til.

Dette passer meg utmerket - jeg er ikke typen som kan slå meg til ro med femdagers uke, fast arbeidstid og ei lita helg fri.

 

Jeg kunne ikke vært mer fornøyd, tilfreds og takknemlig enn det jeg er for min nye jobb.

Nå er det øyeblikkelig senga på meg, for som sagt ringer klokka 03.30 i morgen tidlig (natt) - og da er det klart for en ny dag på jobben - og jeg rett og slett bare gleder meg.

 

 

 

 

6 kommentarer

tepausen.blogg.no

21.11.2015 kl.23:43

Ja du har mange fordeler med jobben din og det er kjekt at du har fått deg en jobb som passer deg. Tidlig opp en søndags morgen da. Tøff du :-) Ha en alle tiders fin jobbesøndag.

dedicat

22.11.2015 kl.08:37

Se der ja :) Gratulerer og lykke til videre :)

traust

22.11.2015 kl.16:52

tepausen.blogg.no: følte meg ikke mye tøff klokka halv fire i dag, men det gikk greit og nå er jeg god og sliten :-)

traust

22.11.2015 kl.16:53

dedicat: takk for det - deilig å komme seg i jobbe igjen når men har gått hjemme en periode. Ønsker deg en flott kveld :)

tepausen.blogg.no

22.11.2015 kl.17:20

Takk for det. Så flott at det gikk greit. Kan tenke meg at du var trett da du sto opp. Jeg beunder mennesker som klarer det. Ønsker deg en god natts søvn når du legger deg.

maiken

23.11.2015 kl.00:21

Det må være litt av en arbeidstid.... Er godt med å ha en viss frihet når man jobber, følger deg på den. Jeg liker jobbe natt, da går som oftest alt litt roligere for seg...

men det var lenge ute i frisk luft, må være kjempesliten etterpå?

Skriv en ny kommentar