hits

SÅ MANGE VAKRE MENN - SÅ LITE TID.........

He he he  - litt drøy den der da, og kanskje ikke helt sannheten heller.

Men vi hadde altså bare fire små dager til rådighet i Didim, før vi skulle reise videre til Alanya og være der resten av tida.

Vi brukte tida effektivt, og det som skulle gjøres ble gjort - men jeg følte nok litt savn tilbake til leiligheta mi, da vi ankom Alanya for jeg hadde liksom ikke fått tid til å kose meg i min egen leilighet.

 

Men jøssenam, vi fikk ihvertfall kost oss i Didim - så kan ikke klage.

Vi var i Altinkum, og spaserte på strandpromenaden.

 

Vi spiste masse deilig mat ute hver eneste dag.

Her sitter jeg sammen med Sam; sjåfør og godgutt og "pappaen" til Aisha og venter på mat i noe som nordmennene der nede har begynt å kalle for fjøset.

Dette er en kjempetrivelig restaurant som ligger ved Apollo ruinene, rett utenfor Didim.


Man blir jo liksom bare glad av slike farger, kan du si................... Og man blir ikke mindre glad når man får servert mixed grill tallerken der - det smakte helt nydelig.


 

Vi klarte også få lurt inn en kveld med stjerneskudd drinker, og flere nye hyggelige bekjentskaper for min del.


Og sånn helt til slutt; så var vi selvfølgelig på Pinocchio, som ligger langs strandpromenaden.

Dette er en av de få restaurantene der som er åpen hele året - og de har bare helt nydelig mat.

 


 

Må innrømme at temperaturen var ikke så bra som det ser ut til på disse bildene.

Det var ett par timer midt på dagen at det var godt og varmt i sola - men bortsett fra det så var det bare å kle seg godt.

Så jeg vil vel ikke anbefale solhungrige nordmenn å reise hit senere enn oktober - men vi var jo ikke her for å sole oss på denne turen, så egentlig var det vel greit at det ikke var så varmt heller.

 

Fire korte, deilige og opplevelsesrike dager i Didim, gikk som sagt så altfor fort - men trøstet meg med at det er jo morsom å bli kjent med landet Tyrkia på flere måter.

Også hadde jeg ett lite håp om at temperaturen ville bli bedre når vi kom til Alanya, det ble den IKKE - men jeg har såååå mye annet å fortelle dere derfra, so stay tuned.................

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar