hits

NÅ ER DET JUL - NÅ ER DET JUL..................

Ble visst litt bloggtørke på meg igjen.

 

Men det positive med det er at når jeg har bloggtørke så er det ikke fordi ingenting skjer - men fordi det skjer så mye så jeg har rett og slett ikke tid til å blogge.

 

Denne uka her har jeg tatt for meg rom for rom - ett hver kveld, og gjort det juleklart.

Det første rommet jeg tok tak i var spisestua, den fikk gjennomgå total forandring forrige søndag.

Her prøver jeg å beherske meg litt med rødfargen - men litt innimellom må jeg jo ha.

Det er tross alt rødt som er den store julefargen min. 

 

 

Da er det bare å håpe at man får noe julebesøk av en eller musikalsk person som kan klimpre litt på gitaren min.........

 

Kjørte løpet fullt ut på søndag - og lagde meg julepølse og rødkål til middag, som jeg nøt i julespisestua mi. 
Ellers har det også vært hektisk på jobben, denne uka.

Og jeg har hatt møte med godssjefen - hvilket jeg vel egentlig ikke så veldig mye fram til.

Jeg var nemlig overbevist om at jeg røk ut fra nyttår.

Men ser du - man skal ikke bekymre seg på forhånd (when will I ever learn) - for her blir det ny kontrakt med oppdragsgiver og framtida er sikret ut i 2014.

 

Kjempedeilig - så nå skal jeg bare kose meg med julepynting, julekos, gløgg og mandariner hele desember, uten en eneste bekymring i livet

 

Riktig god helg til alle bloggvenner - lesere og tilfeldige som havner på siden min :-)

 

 

6 kommentarer

Marit

29.11.2013 kl.15:32

Så fint du har pynta. Ja, jeg er ikke kommet så langt enda .. For en lettelse det må være å få bekjed om at du har jobb et år til, spesielt om du hadde regna med å måtte gå. Har kjent litt på den følelsen de siste årene. Mye omlegging og innsparinger her. Men sitter fortsatt på samme stol jeg. Håper det varer ..

Har ikke så mye tid til blogging jeg heller, kan jo ikke sitte pal all fritiden og bare skrive. Det gikk bedre når en levde på nav gitt .. Men for all del, vil ikke tilbake dit. ;o) Lurer innimellom på om jeg skal kutte hele blogginga, siden den til tider blir litt halvhjerta, men så har jeg jo fått en del "bekjente" her inne da, som jeg ikke har kontakt med noen andre plasser ..

God helg tid deg. :o)

passion4lifeandtravel

29.11.2013 kl.15:58

Så utrolig julekoselig du har gjort det <3

traust

01.12.2013 kl.09:36

passion4lifeandtravel: Takk for det - nå er det bare å nyte, julelys og julete......ønsker deg en flott adventstid :-)

traust

01.12.2013 kl.09:38

Marit: Har ikke fått bekreftet ett år til, men vet at de fornyer kontrakten i midten av desember - og jeg er fornøyd om jeg da får i 3 mnd, så er liksom vinteren over :-) Ja, man føler at man blir litt kjent med bloggvennene sine - så det er jo dumt å kutte helt ut - greit å bare skrive litt i ny og ne når man føler for det. Håper du får en flott adventstid :-)

Line

05.12.2013 kl.03:05

Hei. for ca en uke siden så leste jeg en innlegg her, der du la ut bilder av vippene dine, og jeg lurte på om hvor jeg kan finne det innlegget eller om du eventuelt kan gi meg nummeret eller nettsiden?

Det så kjempe flott ut!

Takk på forhånd=)

traust

12.01.2014 kl.19:54

Line: Hei, Line - beklager så mye men det innlegget ble slettet, har prøvd å lete for å finne det igjen - men klarte ikke det. Kjempedumt - for jeg vår såååå fornøyd og driver fortsatt og holder de ved like og fyller på. Anbefaler å prøve det på det varmeste :-)

Skriv en ny kommentar