hits

PÅSKESTUGU

Dette er det kjedeligste rommet jeg pynter - uansett årstid.

Grunnen til det er at dette er det eneste rommet som ikke er pusset opp skikkelig (i hele huset faktisk) - og alt jeg ser, uansett hvordan jeg pynter er det fæle taket som skulle vært malt - veggene som skulle fått en runde.......sofaen som jeg bare IKKE liker men som var en nødløsning til sønnen min

 

 Men men - kommer tid kommer råd, og inntil videre får det være som det er - så får vi se til sommeren........

Slik var da utgangspunktet i stua før påsken tok over:

Men det fine med påske fargene at de lyser opp skikkelig - så til og med når jeg står opp og det er dagslys ute, så lyser stua i mot meg.

Det synes jeg er litt trivelig da. 

I dag var det jobbings på Hamar - deilig med denne variasjonen.

På Hamar har jeg jo kollegaer også - så man blir ikke helt amøbe slik som man er når man jobber hjemmefra. Men selvfølgelig - akkurat i dag var ingen inne på kontoret, så jeg ble der bare høyst nødvendig.

Jeg hadde nemlig to møter - så derfor måtte jeg jo være tilstede, men nå er jeg allerede hjemme igjen og har spist ett brett med sushi og fått fyr i ovnen.

I morgen må jeg også til Hamar, da er det nytt intervju - og forhåpentligvis har jeg etter det møtet to kandidater som jeg kan bruke til noe :-)

Nå blir det å sløve en time eller to - har litt vondt i hodet og er sliten etter en natt med litt dårlig søvn, også satser jeg på å jobbe ett par timer til på dataen litt utpå kveldinga.

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar