hits

TRIANGEL

Denne boka startet jeg å lese på i oktober - og ble altså ferdig nå..............

Grunnen til det er ikke at jeg leser så mye mindre nå, ei heller var boka tunglest - men det var rett og slett så mye jeg hadde lyst til å lese og som jeg var nysgjerrig på- så denne boka endte opp som pausebok.Litt dumt egentlig - for dette var en meget god krim viste det seg, men man lever seg ikke helt inn i bøkene når man leser bare litt og litt.

Men som sagt, det var ikke bokas feil at det ble slik - det var mer alle bloggerne og deres enorme utbasunering om Fifty Shades......noe som gjorde at jeg ble så nysgjerrig på disse bøkene at jeg begynte å lese den trilogien samtidig.

Kommer forøvrig tilbake til Fyfty Shades.......

Men altså - dette var en god krim bok, med handlingen lagt til Oslo.

Elli, hovedpersonen og den store helten var lett og like, selv om kanskje noen av stuntene hennes var noe urealistiske............?!

I denne boken (som er en oppfølger etter Giftstrøm - som jeg ikke har lest) så er Elli permittert fra jobben sin, og hun begynner da å etterforske en gammel drapsgåte på hennes egen søster - på egenhånd.

Hun får hjelp og assistanse av sin makker - som er involvert i en annen sak, og det viser seg etterhvert at drapet på søsteren faktisk henger sammen den nye saken som hennes kollegaer jobber med...................

 

God bok altså, hvis du liker krim - ikke den beste, heller ikke blandt topp ti av de krimbøkene jeg har lest...men alikevel :-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar