hits

POSITIVT OVERRASKET

Da har jeg endelig kommet hjem etter en fortreffelig, deilig helg i Oslo.

Vi ankom hotellet først ved 7 tida på fredag kveld........og det er jo alltid like spennende å låse seg inn på ett hotellrom.

 
Denne gangen ble vi IKKE skuffet ihvertfall - kjempeflott rom (eller kanskje....kjempeflotte rom)

 

Her hadde vi tydeligvis fått en suite - stor stue, lite kjøkken med kaffemaskin og micro og ellers alt man måtte trenge....og det som ikke var der hentet vi bare nede i resepsjonen.

 

Flott og koselig soverom, med tv......................

 

Det kunne godt vært badekar på badet - det var ihvertfall plass til det, men misforstå meg rett.........badet var også 100 % godkjent.

Rommet lå i 8 etasje - og jeg må innrømme at det var nesten litt skummelt å stå helt ved vinduet og kikke ut, men ingenting å si på utsikten heller her.Vi var altså nærmest målløse og kjempefornøyde med suiten vi fikk for en billig penge på PS hotell i Oslo - og her storkoste vi oss hele helga.

Jeg har faktisk aldri hørt om dette hotellet, men jeg kommer garantert til å bestille rom her ved en senere anledning hvis jeg trenger overnatting i Oslo.

 

Slik markedsfører de seg selv på nett, og visjonen om å få flere folk tilbake i arbeid synes jeg bare er helt fantastisk:

 

PS:Hotell ligger i det stadig voksende Vulkan-området i Oslo sentrum. Det miljøvennlige hotellet tilbyr gratis Wi-Fi, og rom med klimaanlegg og eget bad med dusj.

Frokostbuffé serveres i spisesalen på PS:hotell hver morgen. Du kan nyte internasjonale retter og drikke på restauranten og baren på stedet. Gratis te og kaffe er tilgjengelig til enhver tid.

Hotellet fokuserer på verdien av mennesker, og er et prosjekt for å få flere folk tilbake i arbeid. Hotellet har en praktisk døgnåpen resepsjon.

Den trendy bydelen Grünerløkka ligger 500 meter fra hotellet. Norges Operahøgskole ligger en 6-minutters spasertur unna.

 

http://www.booking.com/hotel/no/ps-hotell.no.html?aid=311099;label=ps-hotell-U4i3ujWiJpvJpcfttuq22gS19936504153:pl:ta:p1:p2:ac:ap1t1:neg;ws=&gclid=CMTk6ZXAmrUCFY98cAodEmEABQ

 

Her var det full service og personalet var i øverste sjikt i mine øyne - flinke, hyggelige og serviceminded :-)


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar