hits

NY GENSER - GOD MAT OG GOD KVELD

I går skeiet vi litt ut sånn i hverdagen.

Både jeg og Geir var tidlig hjemme fra jobb i går - jeg klokka tre som ER tidlig, og Geir litt før halv fem som for vanlige folk kanskje er normalt men som for han ER tidlig.

Jeg hadde en liten mysteri jobb å gjøre (kan fortelle mer om det senere) , så derfor måtte jeg til Jessheim en tur - også hadde jeg så inn i granskauen lyst på kinesisk mat, så da overtalte jeg Geir til å bli med meg på tur.

Lokket han med at han kunne få sitte å ta seg ei øl, mens jeg var ute og shoppet (funker hver gang ?!)

Så da var det bare å plassere gubben med ei kald pils på ei uteservering - og selv så gikk jeg og "kjøpte" meg en genser og ett par blomster til heimen.

Etter vel utført jobb - som denne genser kjøpinga faktisk var, så hentet jeg Geir også tuslet vi på den kinesiske retauranten.

 

Jeg kjøpte meg en deilig Chopsuey De Lux og Geir endte opp med biff, ris og bernaisesaus.

Retsen av kvelden tilbragte vi i sofaen - og kikket på båt.

Vi har begge lyst på større båt, og Geir har funnet seg en favoritt.......men vi må prøve å være litt "edruelige"når vi leker med den tanken, da det er en stor investering.

Så det mest fornuftige er nok at vi beholder gamlebåten en sesong til - før vi seriøst begynner å lete etter en ny og større.

 

Nå er jeg gressenke - og det er deilig.

Får liksom gjort så mye da - har løpt rundt og ryddet og vasket i ett par timer nå.

Så nå tenkte jeg å ta meg en lang god dusj også sette meg i sofaen og rett og slett slappe av og hvile på laurbærene :-)


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar