hits

MØKKAVÆR - OG TAKK FOR DET :-)

I helga har det vært kaldt, vind og regn - noe som har passet meg utmerket.

Har nemlig lagt en framdriftsplan for hytta og økonomien, og den hadde det vært greit om jeg klarte å overholde.

Så i helga var planen og starte på gangen  - hvilket ikke hadde vært mye moro i strålende sol og 30 varmegrader.

Det verste er forarbeidet - skru ut skruer, dra ut spiker, sparkle og pusse.....................

 

 

Og maskere..................

 

Men etter at jeg pusset opp spisestua så fant jeg ut at det var vel verdt det å være så grundig - den ble jeg skikkelig fornøyd med.

Så i helga gjorde jeg altså disse kjedelige forarbeidene og fikk grunnet hele gangen.

 

 

Så på nåværende tidspunkt så ser det nesten verre ut enn da jeg startet  men pytt pytt - jeg vet at det blir sååååå bra.

Neste helg så skal Geir bli med meg oppover, så da er min plan å få han til å koble ut det elektriske i taket slik at jeg får malt dette.

I mens han skal gå løs på kjøkkenet - der er mye gjort, jeg har malt tak og vegger - så han skal legge på ny benkeplate og nytt gulv, kjempespennende!!

For så vidt jeg vet så er det meldt møkkavær neste helg også - men skulle det mot formodning, bli sommer og sol så er det klart at vi utsetter dette til neste regnværsdag - og nyter livet i stedet for.

Akkurat nå sitter jeg nydusjet og bare venter på at det skal bli tid for å reise på jobb - skal jobbe senvakter 3 dager denne uka også, for jeg skal gå litt sammen med det motsatte skiftet og se litt hvordan de jobber.

Det blir jo spennende - og litt moro å bli bedre kjent med dem også, for vi møtes stort sett bare i døra og sier hei og hadet.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar