hits

HVEM HADDE DU RINGT?

Det har blitt dårlig med blogging i det siste - og det skyldtes ene og alene at vi ikke har hatt nett i helga.

 


Og hva gjorde jeg - jo jeg ringte TELENOR jeg da, siden vi har internett via dem.

Mulig jeg er dum, det virket ihvertfall slik på den tregballen som svarte på kundesenteret der!

Han spurte hva slags modem vi hadde og jeg sa som sant var at vi har ett trådløst modem fra D-Link og en boks fra telenor til telefonen og en splitter fra gud vet hvem.

Og da var servicen fra telenor som følger:

Mnjaaaaa - jeg kan opprette en feilmelding her da, men du skal bare vite at hvis jeg gjør det så blir du fakturert for dette hvis feilen er i dine apparater siden de ikke er levert fra Telenor.

Unnskyld meg - skulle dette være en trussel eller?

Så lenge vi kjøper en vare (internett) fra Telenor så forventer jeg at de oppretter en feilmelding og finner feilen (fort som fa..) egentlig.

Ikke at jeg skal plukke fra hverandre alle deler som trådløst modem og splitter og kjøre alle bærbare pc`er og stasjonær pc og Ipad til de forskjellige forhandlerne først for å få bekreftet at disse er i orden før de kan lette på ræva og sende ut en montør for å finne feilen!

Og en ting er sikkert - hvilket jeg også fortalte den treeeeeege fyren på Telenor, hvis det skal faktureres her så er det jeg som kommer til å fakturere.

Det er helt uaktuelt for meg å betale for internett fredag, lørdag og søndag!

Det spørs også om ikke Telenor vil få en oppsigelse på hele dritten - og det skyldtes ene og alene servicen fra "friskusen" på kundesenteret!

  

2 kommentarer

bloggeridu

20.03.2012 kl.06:40

Vi er veldig fornøyd med EB nett sitt tilbud. Jeg ringer, de fikser! Det er noe helt annet enn den tida da vi hadde Telenor, lurer på om telenor har ansatt elever fra ungdomskolen som har arbeidsuke til å jobbe på kundeservice:)

traust

20.03.2012 kl.15:31

bloggeridu:

Åååååå - jeg blir så eitrande forbannet på slik kundeservice, måtte ta en ny telefon i dag.....og jippi - om to eller tre dager har de jammen tid til å se på saken :-(

Skriv en ny kommentar