hits

OPPSKRIFT PÅ EN DÅRLIG DAG

Hvis man virkelig ikke vil få ting til å fungere - så er oppskriften enkel:

Frys ut motparten ved å ikke svare når denne snakker til deg, eller bare grynt litt til svar - bruk gjerne natten på det og fortsett på samme måte når du våkner neste dag.

(motparten vil nå ane hvor landet ligger, og prøve å småsnakke litt med deg - spørre om du har noen planer for eksempel og si at alt er greit  - for de fleste vil jo helst at det skal være litt trivelig - hvilket du allerede nå har klart å sabotere med dine grynt)

 

Så gir du bare faen i alle rutiner, og viser at du klarer deg selv - ved for eksempel å lage mat, og utelukk motparten fra matbordet, slik at dere spiser hver deres frokost for eksempel.

(motparten blir nok sikkert skikkelig imponert over din evne til å klare deg selv - he he he neida - denne vil forstå at du utelukkende er ute etter bråk, og at du ikke har tenkt å gjøre en dritt for å bidra til at det skal være litt hyggelig)

 

Snakk utelukkende med andre du har mulighet til å snakke med og vær blid og hyggelig mot dem, også snur du totalt og setter på deg furtetrynet ditt når du ser på motparten.

Med andre ord; sett opp en usynlig mur - der du involverer deg og dine, og bevisst utelukker motparten.

Prøver denne å snakke til deg - og forklare at nå er du faktisk urimelig, så spretter du opp i fullt sinne og forklarer at du ikke vil ha noe militær regime og at du bestemmer selv  - avslutt gjerne med det gode argumenet at du er MANN (hvis du er det).

 

Mission completed - gratulerer, du har lyktes i å forsure stemningen og dagen for alle rundt deg.

 

Denne oppskriften bør kun følges hvis det ligger alvorlige hendelser i forkant, som rettferdiggjør at du forsurer livet til alle rundt deg.

Det kan for eksempel være hvis noen rydder opp en tv kloss som ligger å slenger på stuegulvet, etter at noen mistet den der- men ikke gadd å plukke den opp igjen (godt eksempel på ett militær regime) - eller andre alvorlige hendelser som du kan ta ille opp......bare vær våken og ute med piggene så vil det alltids dukke opp en anledning :-D

Ha en kos lørdag - for det skal jeg :-D

 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar